keskiviikko 13. elokuuta 2014

Apua, kohta on syksy!

Tai en nyt tiedä onko se apua, vai kuitenkin ihan kiva. Pääsee taas vetämään kunnon lenkkejä koiran kanssa(joo, ei paljoo tullu heinäkuussa urheiltua,muuta kun uimista), kynttilöitä polttamaan ja muutenkin fiilistelemään arkea ja kaikkia uusia juttuja elämässä! Syksy on ehkä kuitenkin mun lemppari vuoden aika :)

Tää kesä on kyllä taas hurahtanu ohi niin kauheeta vauhtia, vaikka lomailinkin koko heinäkuun. Tulevana viikonloppuna olis tarkoitus lähteä kesän ekoille(ja samaan aikaan vikalle) festareille, nimittäin nää tytöt pakkaa teltan ja reput messiin ja lähtee RunniRockiin kuuntelemaan Haloo Helsinkiä! Siistiä! Meidän tuurilla sataa vettä kaatamalla koko viikonlopun, mutta ollaan päätetty että mikään ei estä meitä. Otetaan vaan tarpeeks vaatetta ja KUMPPARIT mukaan. Viime vuonna tapahtuma järjestettiin ekaa kertaa, ja me tytöt oltiin tilattu oikein mekot ja kaikki sitä varten. Noh, kun saavuttiin paikan päälle, niin huomattiin että festarit onkin pellolla! Siis voitte varmaan kuvitella meidän ilmeet, mekot päällä ja avokkaat jalassa. Ei kehattu enää perääntyä, mutta tänä vuonna ollaan varauduttu kaikkeen! Huhheijjaa, ihanhan tässä jo alkaa jännittämään. Toivotaan, että on kivoja ihmisiä liikenteessä ja saa uusia tuttuja ja kokemuksia :)

Ostin tänään uuden kannettavan, joten takkuaa tämä kirjoitus vielä niin pahasti, etten viitsi tämän pidempää viestiä kirjoitella. Seuraavassa kirjotuksessa ajattelin kirjoittaa joitain yksityiskohtia itsestäni, esim. jo saavutetusta laihdutuksesta(jatkuu edelleen) ja muutenkin arjesta.


See you later!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti